Goda nyheter!

♂+♀=Renesmee! Jaja, dags för de goda nyheterna!


 Loggan är nu officiel!!!Snygg, och röd.

Detta är fett fail just nu, och kan inte delge de andra goda nyheterna, ledsen.

Mackenzie Foy - En liten tjej med en lycklig roll

Nu är det klart - Mackenzie Foy ska spela Renesmee, eller som ni kan kalla henne, Nessie. Nessie, som Lock ness odjuret, HAHA!

 VÄNSTER Renesmee, spelas av Mackenzie Foy

Breaking Dawn - Snart slutar inspelningen

Snart så slutar inspelningen av Breaking Dawn del 1. Den släpps i november 2011. Det kommer att dröja länge, men jaja. Vi får bara älska twilight ännu längre! Bröllopps scenerna kommer att spelas in sist, nu i april redan. Men, när alla filmer, böcker och sånt har kommit ut då? Vad ska man göra då? Jo, ett smart sätt är att hålla dig uppdaterad här, på kändisarnas nya filmer, och så kan twilight komma i en du vet, liten come back ibland. För det här är alla fans samlingsplats!♥



Emily

Fullt namn: Emily Young
Född: Okänd
Hårfärg: Svart
Ögonfärg: Brun

Sam Uley's pack
Makah tribe
"I guess I am."

Aro

Born: 1300 BC
Hårfärg: Kolsvart
Ögonfärg: Röd-svart
The Volturi
"I haven't seen a prospective talent so promising since we found Jane and Alec. Can you imagine the possibilities when she is one of us?"


Angela

Född: 1988/Born: 1988
Hårfärg: Mörk Brun/ Haircolor: Dark Brown
Ögonfärg: Ljus Brun/ Eyecolor: Light Brown
Student of Forks High School
"Edward's only human, Bella. He's going to react like any other boy."
Edward är bara människa, Bella. Han kommer att reagera som alla andra killar.

Gåva

Kate är en av de kraftfullare vampyrerna med övernaturliga gåvor. Varje gåva är unik, aldrig exakt samma gåva hos två individer.
Kate leder ström genom kroppen. Om någon nuddar henne för den en elshock och ramlar till marken för några sekunder. Hon har jobbat med sin gåva i århundraden, men det ända hon kan göra är att springa runt och fälla alla till marken när de rör vid henne.

Gåva

Eleazar är en av de kraftfullare vampyrerna med övernaturliga gåvor. Varje gåva är unik, aldrig exakt samma gåva hos två individer.
Eleazar kan "se" vad andra vampyrer har för gåvor. Det var han som berättade att Bella var en sköld, och det ledde till stor nytta. En mycket kraftfull gåva, så kraftfull att han var med i Volturi ett tag innan han gav sig av tillsammans med Carmen.

Gåva

Senna har ingen gåva. Hennes krafter är de normala som alla andra vanliga vampyrer har. Extrem styrka, snabbhet, smidighet, törst...

Gåva

Kachiri har ingen gåva. Hennes krafter är de normala som alla andra vanliga vampyrer har. Extrem styrka, snabbhet, törst...

Gåva

Raoul är en av de kraftfullare vampyrerna med övernaturliga gåvor. Varje gåva är unik, aldrig exakt samma gåva hos två individer. Fast ibland är gåvor inte bara till godo.
Raoul tror själv att han har en gåva, och kanske han har rätt. Bree, Diego och Riley tycker det. Men som sagt, gåvor kan ibland vara dåliga. Raouls dåliga gåva är superdumhet. I alla fall enligt Riley, Bree och Diego. Annars är han bara en helt vanlig vampyr (med superdumhet).

Gåva

Renata är en av de kraftfullare vampyrerna med övernaturliga gåvor. Varje gåva är unik, aldrig exakt samma gåva hos två individer.
Renata är en slags sköld. Hon är Aros personliga livvakt och behöver bara röra vid honom för att han inte ska kunna skadas. Om någon är på väg mot Renata byter den riktning utan att riktigt veta varför. Hon skyddar även Marcus och Caius vid nödvändiga tillfällen.

Gåva

Siobhan är en av de kraftfullare vampyrerna med övernaturliga gåvor. Varje gåva är unik, aldrig exakt samma gåva hos två individer.
Siobhan kan få saker att bli som hon vill. T.e.x om hon inte vill att det ska bli strid, så blir det inte det. En mycket användbar och kraftfull gåva. Men Siobhan tror inte själv på sin gåva och tycker det är fånigt. Även fast det uppenbarade sig att hennes gåva fungerade.

Gåva

Victoria är en av de kraftfullare vampyrerna med övernaturliga gåvor. Varje gåva är unik, aldrig exakt samma gåva hos två individer.
Victorias gåva är inte särskilt kraftfull, men ändå mycket bättre än vad helt vanliga vampyrer har.
Hon har övernaturlig övernaturlig snabbhet, hon kan springa mycket fortare ä vad vanliga vampyrer kan, de utan gåvor. Hennes extrema snabbhet gör så att det inte är lika enkelt för vampyrer och varulvar att få fast henne.

Gåva

Zafrina är en av de kraftfullare vampyrerna med övernaturliga gåvor. Varje gåva är unik, aldrig exakt samma gåva hos två individer.
Zafrina kan "förblinda" vampyrer. Så att de bara springer utan att se vart.
Hon kan göra så att de tror (och det känns verkligen fullkomligt värkligt) att de t.e.x är i en afrikansk regnskog, fast de egentligen fortfarande är där de är. De utsatta kan därför inte se vart de går och strider därför i blindo. En mycket effektiv gåva och väldigt kraftfull.

Jane

Fullt namn: Jane
Född: Okänd
Förvandling: Okänd
Ögonfärg: Röd-svart
Hårfärg: Brunt spretigt (boken) Blond (filmen)
Kön: Tjej
”This may hurt just a little.”
”The Volturi don’t give second chances”
”It’s not often we’re rendered… unecessery.”
"Either we let them do what they were created for or we end them."


RSS 2.0